Om produktet

Denne kronografen i stål har en kasse som måler 47 mm, sitter på en stållenke og har en sort tallskive med sølvfargede og røde detaljer. Den har ripefritt safirglass, datovisning mellom klokken 4 og 5, er vanntett til 300 m og har et quartz urverk. Urverket er calibre 440 med 1/100 tidtaking.

12.490 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

47

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

HydroConquest

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Longines

Ref.nr

L38434566

Siden 1832 har Longines vært basert i Saint-Imier i Sveits. Deres kompetanse reflekterer en sterk hengivenhet til tradisjon, eleganse og ytelse. Med mange års erfaring som tidstaker under flere verdensmesterskap i sport og som en partner av internasjonale idrettsforbund, er Longines – kjent for sine elegante ur og medlemskapet i Swatch Group Ltd – en av verdens ledende produsenter av ur.

gå til Longines

Den berømte sveitsiske urprodusenten kan skryte av en lang tradisjon og historie preget av deres eleganse og ytelse. Disse verdiene er perfekt representert ved deres sportskolleksjon – HydroConquest. Denne kolleksjonen er dedikert til alle menn og kvinner som er på jakt etter et høyytelsesur som kombinerer teknisk innovasjon og eleganse.

Gå til HydroConquest