Omega

Constellation
Constellation 29

Om produktet

Denne modellen i stål og 18 karat Sedna gull måler 29 mm. Tallskiven er laget av naturlig grønn Aventurin stein med diamanter som timemarkører og på bezelen, og har datovisning klokken 6. visere, logo og Constellation stjernen er i 18 karat Sedna gull. Modellen blir drevet av OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8700, som er synlig gjennom baklokket som er i safirglass. Urverket er automatisk og har en gangreserve på ca. 50 timer. Modellen er vannbeskyttet til 50m, og presenteres på en grønn skinnrem.

170.600 kr

Diameter

29

Materiale

Sedna gull

Skivefarge

Grønn

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

5 bar/50 m

Kassemateriale

Gull/stål

Kolleksjon

Constellation

Ref.nr

O13128292099001

Omega Constellation er kjent for sin elegante design, preget av deres berømte ”Griffes”, eller klør, og slående vakre urskiver.

Gå til Constellation

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter