Omega

Constellation
Constellation Manhattan

Om produktet

Nyhet 2019 – Kolleksjonen fra Omega som absolutt fortjente en oppgradering. Dette er femte generasjon av Constellation Manhattan. Med denne fornyingen bringer Omega tilbake kolleksjonens opprinnelige navn fra 1982.

Denne modellen er laget i stål og 18 karat gult gull og måler 28 mm. Timemarkørene på tallskiven er diamanter og selve tallskiven er laget i perlemor. Visere, logo og Constellation stjernen er i 18 karat gult gull. Modellen blir drevet av calibre Omega 4061 – et quartzverk.

59.700 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Perlemor

Diameter

28

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

O13120286055002

Omega Constellation er kjent for sin elegante design, preget av deres berømte ”Griffes”, eller klør, og slående vakre urskiver.

Gå til Constellation

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter