Omega

Constellation
Constellation Manhattan

Om produktet

Kolleksjonen fra Omega som absolutt fortjente en oppgradering. Dette er femte generasjon av Constellation Manhattan. Med denne fornyingen bringer Omega tilbake kolleksjonens opprinnelige navn fra 1982.

Denne modellen er laget i stål og 18 karat sedna gull og måler 28 mm. Tallskiven er brun med diamant timemarkører og på bezelringen. Visere, logo og Constellation stjernen er i 18 karat sedna gull. Modellen blir drevet av calibre Omega 4061 – et quartzverk.

102.000 kr

Diameter

28

Materiale

Sedna gull/stål

Skivefarge

Brun

Urverk

Quartz

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

O13125286063001

Omega Constellation er kjent for sin elegante design, preget av deres berømte ”Griffes”, eller klør, og slående vakre urskiver.

Gå til Constellation

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter