Omega

Constellation
Constellation Globemaster

Om produktet

Globemaster er et legendarisk navn i Omega familien og ble verdens første Master Chronometer i 2015, som igjen er med på å stadfeste Omegas posisjon i urindustrien.

Denne modellen som måler 41mm er i stål, med en riflet, ripefri bezel. Den solbørstede grønne «pie pan» skiven minner om den første Constellation modellen fra 1952. Hver av fasettene inkluderer en måned i året i tråd med funksjonen årskalender. Constellation-stjernen og Omega logoen er i 18K hvitt gull, og viserne og indeksene er selvlysende. Modellen drives av et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 55 timer, og presenteres på en grønn skinnrem.

118.000 kr

Diameter

41

Materiale

Stål

Skivefarge

Grønn

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

10 bar/100 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Constellation

Ref.nr

O13033412210001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter