Omega

DeVille
De Ville Prestige 50th Anniversary

Om produktet

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Denne jubileums modellen har en urkasse i rosa gull og kommer med en brun skinnrem. Tallskiven er en hvit emaljeskive med antrasitt arabiske timemarkører bortsett fra tolv-tallet som skiller seg ut i en sterk rød farge. Datovisning finner man ved klokken 6. Baklokket i rosa gull er gravert med “DE VILLE” og “50th ANNIVERSARY”. Modellen er drevet av Co-Axial calibre 2500, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 48 timer.

115.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Emalje

Diameter

39,5

Ref.nr

O42453402004004

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega