Omega

DeVille
LadyMatic

Om produktet

Omega Ladymatic er en hypnotiserende blanding av ekstraordinært design og virkelig innovative klokkekunst. Den ble laget for kvinnen som bryr seg like mye om urets teknologi som sitt eget utseende. Denne modellen har en gråblå tallskive med diamantbesatte indekser, datovinduet på 3-tallet og et ripefritt safirglass. Bezelen er dekket av diamanter i et lekkert mønster og er montert på en 34 mm kasse i stål på matchende lenke. En bølgemønstret ring i gull med en sort keramisk indre kasse dekorerer sidene. Det gjennomsiktige baklokket gjør det mulig å se Omegas Co-Axial kaliber 8520 fra utsiden.

128.600 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

34

Vanntetthet

Vanntett

Ref.nr

O42535342056001

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega