Omega

DeVille
DeVille Prestige

Om produktet

Denne modellen har en børstet, sort tallskive med romertall og timesmarkører i rhodium. Den lekre tallskiven har et datovindu klokken 6 og et ripefritt safirglass. Kassen er i stål, og måler 39,5 mm, den er presentert på en sort skinnrem. Dette uret er drevet av et automatisk, selvtrekkende verk Co-Axial calibre 2500, som har en gangreserve på ca. 48 timer.

45.600 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

39,5

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

DeVille

Ref.nr

O42413402001002

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter