Omega

DeVille
Prestige Chronometer Power

Om produktet

Denne modellen har en lekker lys blå tallskive med romertall, datovisning og en gangreserveviser klokken 6, og liten sekundviser klokken 9. Tallskiven er beskyttet av safirglass. Bezelen er montert på en 41 mm kasse i stål, med en blå alligatorrem som matcher tallskiven. Dette er uret er drevet av Omega 8810 som har en gangreserve på ca. 55 timer.

72.800 kr

Diameter

41

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

3 bar/30 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

DeVille

Skivefarge

Blå

Ref.nr

O43413412103001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter