Omega

DeVille
Prestige Lady

Om produktet

Denne modellen har en tallskive i hvit perlemor og romerske tall på 6-, 9- og 12-tallet samt diamanter på de andre timemarkørene. Bezelen i 18 karat rosa gull er fullbesatt med diamanter og er montert på en 32.7 mm kasse i stål med matchende lenke i stål og 18 karat rosa gull. Dette uret er drevet av Co-Axial calibre 2500 som har en gangreserve på ca. 48 timer.

141.200 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rødt gull/stål

Skivefarge

Perlemor

Diameter

32,7

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

O42425332055002

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega