Omega

DeVille
Prestige Lady

Om produktet

Denne modellen har en champagnefarget tallskive med gullfargede romertall og diamanter som timesmarkører. Klokken har datovisning kl 3. Tallskiven er beskyttet av safirglass. Bezelen i gull er montert på en 32,7 mm kasse i stål , med en matchende lenke i gull og stål. Dette er uret er drevet av et automatisk urverk (Co-Axial kaliber 2500) som har en gangreserve på ca .48 timer.

77.200 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Gult gull/stål

Skivefarge

Champagne

Diameter

32,7

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

O42420332058001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter