Omega

DeVille
Prestige Lady

Om produktet

Denne modellen har en nydelig perlemorskive med timesmarkører i gullfargede romertall og dimanter, samt datovisning kl 3. Tallskiven er beskyttet av ripefritt safirglass.

Den diamant besatte bezelen i rødt gull er montert på en 32,7 mm kasse i 18k rødt gull, med en matchende brun skinnrem. Dette er uret er drevet av Co-Axial kaliber 2500 som har en gangreserve på ca.48 timer.

181.700 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rødt gull

Skivefarge

Perlemor

Diameter

32,7

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Kassemateriale

Gull

Kolleksjon

DeVille

Ref.nr

O42458332055001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter