Omega

DeVille
Tresor

Om produktet


Denne modellen har en kasse i 40 mm Sednagull, som er presentert på en grå skinnrem. Den grå skiven har datovindu klokken 6, i tillegg til visere og indekser i 18 K Sednagull.
På innsiden av denne DeVille Trésor finner man OMEGA’s Co-Axial Master Chronometer Caliber 8929 og er et manuelt urverk som er sertifisert i bransjens høyeste standard for presisjon, kronometrisk ytelse og magnetisk motstand.
238.800 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Manuell

Materiale

Sedna gull

Skivefarge

Sort

Diameter

0

Kassemateriale

Gull

Kolleksjon

DeVille

Ref.nr

O43553402106001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter