Omega

DeVille
DeVille Trésor

Om produktet

Karakterisert av sin tynne og elegante kasse, ble Trésor-linjen først lansert av OMEGA i 1949 og huset det legendariske 30mm kaliberet. Mer enn et halvt århundre senere fortsetter Omega å imponere med en av dagens mest avanserte mekaniske urverk.

Denne modellen har en kasse i 40 mm rustfritt stål, som er presentert på en grå lærreim. Den lekre grå tallskiven har en liten sekundviser klokka 6. På innsiden er denne De Ville Trésor finner man OMEGA’s Co-Axial Master Chronometer Caliber 8926 med en gangreserve på ca. 72 timer.

99.000 kr

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Urverk

Automatisk

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

DeVille

Vanntetthet

Ikke vanntett

Ref.nr

O43513402106001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter