Omega

DeVille
DeVille Trèsor

Om produktet

Trèsor serien er kjennetegnet ved sin tynne og elegante kasse, og ble først lansert av Omega i 1949. Mer enn et halvt århundre senere fortsetter den å imponere med en av dagens mest avanserte mekaniske urverk.

Denne modellen har en polert 40mm kasse i stål. Den kuppelformede tofargede sølvskiven inkluderer en liten sekundviser klokken 6, og klokken 12 kan man lese av gangreserven. Viserne og de kuppelformede indeksene er i 18K hvitt gull. Modellen drives av det manuelle urverket Caliber 8934 som er sertifisert etter bransjens høyeste standard for presisjon, kronometrisk ytelse og magnetisk motstand. Urverket har en gangreserve på ca. 72 timer. Modellen presenteres på en mørk grå skinnrem.

106.300 kr

Diameter

40

Materiale

Stål

Skivefarge

Grå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

3 bar/30 m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

DeVille

Ref.nr

O43513402206001

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

gå til DeVille

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter