Omega

DeVille
Tresor

Om produktet

Nyhet 2018

Omega DeVille Tresor-kolleksjonen kjennetegnes av dens klassiske og slanke urkasse. Denne modellen for damer måler 39 mm og har en urkasse i stål med diamanter elegant plassert på bezel. På kronen sitter det en diamant og selve kronen er polert i «HyCeram» for et virkelig skinnende resultat. Tallskiven på denne modellen er grå-brun. Uret er drevet av et quartz verk og leveres på en lys brun alligatorrem.

45.200 kr

Produkt Skivefarge

Brun

Produkt Diameter

39

Produkt Vanntetthet

Vannbeskyttet

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

DeVille

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Omega

Ref.nr

O42818396013001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omegas De Ville kolleksjon har tiltrukket seg en stor og lojal tilhengerskare med sin klassiske, elegante design. Disse klokkene er preget av rene linjer med luksuriøse detaljer, og utstråler en tidløs design.

Gå til DeVille