Omega

Seamaster
Diver 300m

Om produktet

Nyhet 2018

Den største oppgraderingen på den nye Seamaster Diver 300 m er at uret nå blir drevet av Omega Master Chronometer Calibre 8800, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 55 timer. Modellen har sort keramisk bezel, så vel som en polert keramisk tallskive med lasergraverte bølger og datovindu kl 6. Viserne og timemarkørene er fylt med selvlysende Super-LumiNova for god synlighet i mørket. Modellen måler 42 mm og er laget i stål.  Denne utgaven leveres på en stållenke.

43.300 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Diameter

42

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Seamaster

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Omega

Ref.nr

O21030422001001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

Gå til Seamaster