Omega

Speedmaster
Chronograph 38

Om produktet

Denne Omega Speedmaster 38 har hvit perlemor tallskive med diamanter og ripefritt safirglass. Det er en sentralisert kronografviser og datovisning klokken 6. Bezelen på denne modellen er delt i to. Den innerste, i hvit keramikk, med en tachymeter skala og den ytterste i stål. Uret blir levert på en stållenke og urverket er Omegas Co-Axial calibre 3330, med en gangreserve på ca. 52 timer.

56.600 kr

Produkt Skivefarge

Perlemor

Produkt Diameter

38

Produkt Vanntetthet

Vanntett

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Speedmaster

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Omega

Ref.nr

O32430385055001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster