Omega

Speedmaster
Chronograph 38

Om produktet

Denne Omega Speedmaster 38 har sølvfarget tallskive og ripefritt safirglass. Det er en sentralisert kronografviser og datovisning klokken 6. Bezelen på denne modellen er delt i to. Den innerste med en tachymeter skala i grønn aluminium og den ytterste i gult gull. Timemarkørene på tallskiven er laget i 18k gult gull. Uret blir levert på en grønn alligatorrem og urverket er Omegas Co-Axial calibre 3330, med en gangreserve på 52 timer.

56.600 kr

Produkt Skivefarge

Sølv

Produkt Diameter

38

Produkt Vanntetthet

Vanntett

Produkt Materiale

Gult gull/stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Speedmaster

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Omega

Ref.nr

O32423385002001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster