Omega

Speedmaster
Chronograph 38 Orbis

Om produktet

Denne «Orbis»-utgaven av Omega Speedmaster 38 er karakterisert av flere elementer og er en fin hyllest til Orbis International og deres ”Flying Eye Hospital”.  Modellen har en blå tallskive med lyseblå detaljer og ripefritt safirglass. Det er en sentralisert kronografviser og datovisning klokken 6. På den blå aluminiums-ringen på bezelen finner du en tachymeter skala som gir det mulighet til å måle snitt-hastighet. Uret blir levert på en stållenke og urverket er Omegas Co-Axial calibre 3330, med en gangreserve på ca. 52 timer

46.700 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

38

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Speedmaster

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Omega

Ref.nr

O32430385003002

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster