Omega

Speedmaster
Moonwatch Moonphase

Om produktet

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Denne modellen har en blå tallskive prydet med en fantastisk månefase. Tallskiven er blå og modellen har et ripefritt safirglass. Den blå bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 44,25 mm stålkasse på en blåfarget alligatorrem. Bezelinserten er i blå keramikk. Urverket er Omegas Co-Axial Master Chronometer 9904, som er synlig gjennom kassens åpne baklokk. Uret er vanntett til 100m.

93.400 kr

Produkt Skivefarge

Blå

Produkt Diameter

44,25

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Serie

Speedmaster

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Produkt Merke

Omega

Ref.nr

O30433445203001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster