Omega

Seamaster
Omega Seamaster Aqua Terra

Om produktet

Dette klassiske, men robuste uret er en hyllest til Omegas store maritime arv. Denne modellen har en nydelig blå tallskive dekorert med et teak mønster og med datovinduet ved 6-tallet, samt et ripefritt safirglass. Kassen i  stål måler 41 mm og stållenke. Uret er drevet av Omega Master Chronometer calibre 8900, som kan sees gjennom kassens åpne baklokk. Urverket tåler eksponering av magnetiske felter større enn 15 000 gauss.

 

 

62.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Ref.nr

O22010412103001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter