Omega

Seamaster
Aqua Terra Lady

Om produktet

Denne modellen har en blå tallskive med bølgemønster og den 34 mm store urkassen er laget i stål. Modellen leveres på en matchende lenke, også i stål. Uret har datovisning ved 6-tallet, samt et ripefritt safirglass. Uret drives av OMEGA Co-Axial Master Chronometer calibre 8800, som er synlig gjennom kassens åpne baklokk. Urverket har en gangreserve på ca. 55 timer og uret er vanntett til 150m.

80.100 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

34

Vanntetthet

Vanntett

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Seamaster

Ref.nr

O22010342003001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter