Omega

Seamaster
Seamaster 300

Om produktet

Gjenoppdag et ikon fra 1950-tallet, og en av OMEGAs mest legendariske dykkerur, nå oppdatert med enda mer vintage-preg og det mest moderne innen Omega sine krav til presisjon.

Denne Seamaster 300 modellen har en sandbørstet sort skive med 18 karat Sedna gull timemarkører dekket av «vintage» Super-LumiNova. Den polerte kermaikk bezelen har en OMEGA Caregold dykkerskala.

Dette 41 mm uret i Sedna gull presenteres på en matchende Sedna gull lenke. Det gjennomsiktige baklokket gjør det mulig å se det anti-magnetiske OMEGA Master Co-Axial calibre 8401 urverket. Dette har en gangreserve på ca. 60 timer.

378.400 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Sedna gull

Skivefarge

Sort

Diameter

41

Ref.nr

O23360412101001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter