Omega

Seamaster
Seamaster 300

Om produktet

Gjenoppdag et ikon fra 1950-tallet, og en av OMEGAs mest legendariske dykkerur, nå oppdatert med enda mer vintage-preg og det mest moderne innen Omega sine krav til presisjon.

Dagens nye kolleksjon måler 41 mm og leveres i stål. Den nye modellen holder seg tro mot sin arv, men utformingen er blitt slankere enn tidligere versjoner takket være det nye kuppelformede-safirglasset, mens de tynnere bezel-ringene er laget av et behandlet aluminium for økt hardhet. Klokkene er utstyrt med det vi kaller «Sandwich»-tallskive, som ganske beskrivende er sammensetningen av to tallskiver oppå hverandre. Dette kommer tydelig frem ved de arabiske tallene. Urene er utstyrt med Omega sitt eget urverk, OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8912, som har en gangreserve på ca. 60 timer.

Denne modellen leveres på en lenke i stål.

70.500 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Ref.nr

O23430412103001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

Gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter