Omega

Seamaster
Ploprof 1200m

Om produktet

Denne nye versjonen er oppdatert igjen og utstyrt med deres Co-Axial Master Chronometer Calibre 8912, som er beskyttet mot magnetiske felter og har en kronometrisk presisjon og ytelse. Modellen som navnet tilsier, vanntett til 1200 m. Akkurat denne har en unik urkasse i kombinasjonen 18 karat Sedna gull og titan, for superlett komfort. Sedna gullet går også igjen i viserne og indeksene, som også har Super-LumiNova for god lesbarhet i mørket. For å komplettere den fine looken er den polerte blå bezelen tall i Omega Ceragold, og tallskiven er blå, lakkert. Urkassen måler 55 x 48 mm og den leveres på en «Sharkproof» meshlenke i titan. Uret leveres i en fin eske hvor du også får en blå gummirem i tillegg.

188.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Sedna gull/titan

Skivefarge

Blå

Diameter

55

Ref.nr

O22760552103001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

Gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter