Omega

Seamaster
Planet Ocean 600m

Om produktet

Denne modellen har et ripefritt safirglass, en sort, keramisk tallskive med arabiske tall og et datovindu plassert ved 3-tallet. Den sorte keramiske dreibare dykkerbezelen med OMEGA Liquidmetal dykkerskala er montert på en 43,5 mm stålkasse på gummirem. Uret er vanntett opp mot 600 m (2000 fot/60 bar) og har en heliumsventil. Urverket i denne modellen er Omega Master Chronometer calibre 8900, som er synlig gjennom kassens åpne baklokk. For at man skal få en status som Master Chronometer må uret ha blitt godkjent i 8 tester utført av METAS (The Swiss Federal Institute of Meterology).

85.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sort

Diameter

43,5

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Seamaster

Ref.nr

O21532442101001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter