Omega

Seamaster
Seamaster Railmaster

Om produktet

Den originale Omega Railmaster fra 1957 var enkel, praktisk, men allikevel en elegant klokke designet for jernbanepersonale eller andre som jobbet nær elektriske felt. Urkassen på denne modellen er 40 mm og er laget i stål med børstet finish og “blå-jeans” tallskive. Viserne og timemarkørene er fylt med lys grå Super-LumiNova. Urverket i modellen er OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 8806 som har en gangreserve på 55 timer. Denne modellen leveres på en NATO-rem.

52.900 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

40

Ref.nr

O22012402003001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omegas sporty Seamaster kolleksjon er en hyllest til deres maritime arv. Denne modellen er et eksempel på deres velkjente urmakerkunst og hyller Omegas dykkerurhistorie og deres pionerånd.

gå til Seamaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter