Omega

Speedmaster
57 Chronograph

Om produktet

Denne modellen er inspirert av en legendarisk forgjenger og har en sort tallskive med beige detaljer. Det er ripefritt safirglass, liten sekundviser klokken 9, og 60-minutters og 12-timers teller klokken 3. Det er en sentralisert kronografviser og datovisning klokken 6. Timemarkørene  er nedfelt og delvis fylt med Super-LumiNova som gir et grønt lys. Viserne har en “Broad Arrow” stil og har også Super-LumiNova. Den børstede bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 41,5 mm stålkasse på brun skinnrem. Urverket er Omegas Co-Axial kaliber 9300. Dette var den første kronografen i Omegas familie av in-house Co-axial mekaniske urverk.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

77.700 kr

Skivefarge

Sort

Diameter

41,5

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

O33112425101002

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster