Omega

Speedmaster
Speedmaster 57 Chronograph

Om produktet

Denne modellen har en blå tallskive med røde detaljer, ripefritt safirglass, liten sekundviser klokken 9, og 60-minutters og 12-timers teller klokken 3. Det er en sentralisert kronografviser og datovisning klokken 6. Den børstede bezelen, med sin tachymeter skala, er montert på en 41,5 mm stålkasse på matchende lenke. Urverket er Omegas Co-Axial kaliber 9300. Dette var den første kronografen i Omegas familie av in-house Co-axial mekaniske urverk.

Denne modellen er ikke på lager for øyeblikket. Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

87.600 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

41,5

Ref.nr

O33110425103001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter