Omega

Speedmaster
Chronograph 38

Om produktet

Denne Omega Speedmaster 38 har hvit perlemor tallskive med diamanter og ripefritt safirglass. Det er en sentralisert kronografviser og datovisning klokken 6. Bezelen på denne modellen er delt i to. Den innerste, i hvit keramikk, med en tachymeter skala og den ytterste i stål. Uret blir levert på en stållenke og urverket er Omegas Co-Axial calibre 3330, med en gangreserve på ca. 52 timer.

59.900 kr

Skivefarge

Perlemor

Diameter

38

Vanntetthet

Vanntett

Materiale

Stål

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, dame

Ref.nr

O32430385055001

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis. Omega Speedmaster Professional ”Moonwatch” har en sort tallskive, plexiglass, liten sekundviser, og 30-minutters og 12-timers tellere, samt en sentralisert kronografviser.

Gå til Speedmaster