Omega

Speedmaster
Chronoscope

Om produktet

Chronoscope kolleksjonen har tatt det legendariske Speedmaster designet og kombinert det med inspirasjon fra Omegas Chronograph armbåndsur fra 1940 tallet. Denne modeller som måler 43 mm kommer i stål med en blå tallskive og bezelring som viser en tachymeter skala. Modellen har også en pulsometer skala og en telemeter skala, i tillegg til en liten sekundviser klokken 9 og en 60-minutter og 12-timer viser klokken 3. Uret er drevet av OMEGA Co-Axial Master Chronometer Calibre 9908 med en gangreserve på ca. 60 timer. Uret er vannbeskyttet til 50 meter.

Dersom modellen ikke er på lager blir det informert om estimert leveringstid ved bestilling.

102.000 kr

Diameter

43

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Manuell

Vanntetthet

Vannbeskyttet

Ref.nr

O32930435103001

Helt siden starten, i 1848, har Omega vært en anerkjent urprodusent. De mestrer urmakerkunsten og har bevist at de er nyskapende og hele tiden på søken etter å bedre presisjon og pålitelighet, noe som har resultert i flere banebrytende innovasjoner. I mer enn et århundre har Omega vært involvert i tidtaking på internasjonale sportskonkurranser, slik som svømming, golf og seiling. Man kan heller ikke komme unna Omega, Speedmaster og deres link til NASA.

gå til Omega

Omega Speedmaster er en av Omegas mest ikoniske modeller. Den har vært del av seks oppdrag på månen og den legendariske Speedmasteren representerer merkets pionérånd på imponerende vis.

Gå til Speedmaster

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter