Panerai

Luminor
Luminor Marina 44

Om produktet

Denne Luminor Marina modellen måler 44mm og kommer i børstet og polert stål med en blå alligatorrem. Urverket er Panerais egenproduserte P.9010-verk som har en 3-dagers gangreserve. Den lekre tallskiven er blå med arabiske tall, timemarkører (selvlysende), har datovisning klokken 3 og liten sekundviser på motsatt side klokken 9. Uret er vanntett til 300m og har et ripefritt safirglass.

Denne modellen er ikke tilgjengelig for øyeblikket og er en modell vi har venteliste på. Kontakt oss gjerne på post@urmaker-bjerke.no ved interesse.

88.400 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

44

Ref.nr

PAM01313

Essensen av Panerai – Luminor tolker de klassiske proporsjonene på en moderne måte og bevarer samtidig all karakteristikken som over de siste årene har gjort denne klokken til et ikon.

gå til Luminor

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

Gå til Panerai

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter