Panerai

Luminor
Marina Automatic

Om produktet

Denne Luminor Marina Automatic modellen måler 42mm og kommer i børstet stål med lenke. Urverket er Panerais egenproduserte P.9010-verk som har en 3-dagers gangreserve. Den lekre tallskiven er sølvfarget med arabiske tall, timemarkører (selvlysende), har datovisning klokken 3 og liten sekundviser på motsatt side klokken 9. Uret er vanntett til 100m og har et ripefritt safirglass. Baklokket har safirglass i seg, så du kan se inn til det nydelige urverket.

82.300 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

42

Ref.nr

PAM00977

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Essensen av Panerai – Luminor tolker de klassiske proporsjonene på en moderne måte og bevarer samtidig all karakteristikken som over de siste årene har gjort denne klokken til et ikon.

gå til Luminor

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

Gå til Panerai