Panerai

Luminor
Tuttonero 1950 3 Days GMT

Om produktet

PAM00438

Med den klassiske Panerailenken i keramikk er Tuttonero laget utelukkende i matt, sort keramikk. Dette er en modell med ekstraordinær estetisk effekt, som er trofast mot Panerais identitet og er konstruert ved hjelp av den mest avanserte teknologien innen materialer. Lenken er også laget i matt, sort keramikk og leddene er formet og finishert med samme prosess som kassen, og er deretter festet til en lås i børstet stål. Utformingen av lenken  er et resultat av langvarig forskning rettet mot å oppnå en perfekt integrasjon av lenke og kasse. Hvert ledd er asymmetrisk og har en buet overflate som er med på å forbedre den myke følelsen. Urverket i denne Tuttonero-modellen er P.9001/B calibre, som er fullstendig utviklet og laget hos Officine Panerai. Det er et automatisk, mekanisk verk med en gangreserve på 3 dager, den har dato og viser to tidssoner via dens GMT-funksjon. Gjennom safirglasset i baklokket kan du se inn til urverket og der ser du også gangreserveindikatoren. Urverket har vært med på en “blackening” prosess for å gi modellen et komplett sort utseende, som indikert av inskripsjonen “Tuttonero” på baklokket.

134.500 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Keramikk

Skivefarge

Sort

Diameter

44

Ref.nr

PAM00438

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Essensen av Panerai – Luminor tolker de klassiske proporsjonene på en moderne måte og bevarer samtidig all karakteristikken som over de siste årene har gjort denne klokken til et ikon.

gå til Luminor

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

Gå til Panerai