Om produktet

PAM00372

Denne Luminor 1950 3 Days modellen måler 47 mm og kommer i polert stål. Luminor urkassen oppstod etter at man prøvde å gjøre Radiomir kassen enda mer robust og vanntett. Luminor 1950 urkassen representerer et annen steg i evolusjonen av Officine Panerai urkasser. Den er avrundet og mer spissformet på sidene. Andre detaljer er det flate baklokket av safirglass som avslører urverket, det noe tynnere remfestet, safirglasset og «Luminor Panerai» som nå står gravert på tallskiven, ikke bare printet. Urverket er Panerais P.3000 kaliber, en manuelt opptrekksverk designet og utviklet av Panerai på deres Neuchâtel fabrikk. Uret har en sort tallskive og leveres på en brun skinnrem. Det medfølger også en ekstra rem, samt verktøy til å bytte disse med.

84.500 kr

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Urverk

Manuell

Produkt Diameter

47

Produkt Materiale

Stål

Produkt Merke

Panerai

Produkt Serie

Luminor 1950

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

PAM00372

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

gå til Panerai

Det estetiske ved Luminor 1950 kassen er utviklet med inspirasjon fra Panerai sin historie. Designet er oppdatert, forbedret og vier stor oppmerksomhet til detaljer.

Gå til Luminor 1950