Panerai

Luminor 1950
Panerai Luminor Marina 1950 3 Days Automatic

Om produktet

PAM01312

Denne Luminor Marina 1950 3 Days Automatic Acciaio modellen måler 44 mm og kommer i børstet og polert stål. Urverket er Panerais eget nye P.9010 verk som har en 3-dagers power reserve. Den sorte tallskiven med arabiske tall og timemarkører har en datovisning og liten sekundviser klokken 9. Uret er vanntett til 300 m, har ripefritt safirglass og leveres på en sort alligatorrem. Det medfølger en ekstra rem, samt verktøy til å bytte dette.

Ta kontakt med oss på nett@urmakerbjerke.no vedrørende bestilling.

 

70.100 kr

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg.

Kontakt oss

Produkt Skivefarge

Sort

Produkt Urverk

Automatisk

Produkt Diameter

44

Produkt Materiale

Stål

Produkt Merke

Panerai

Produkt Serie

Luminor 1950

Produkt Type

Armbåndsur, herre

Ref.nr

PAM01312

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

gå til Panerai

Det estetiske ved Luminor 1950 kassen er utviklet med inspirasjon fra Panerai sin historie. Designet er oppdatert, forbedret og vier stor oppmerksomhet til detaljer.

Gå til Luminor 1950