Panerai

Submersible
Submersible Luna Rossa

Om produktet

America’s Cup er den eldste sports konkurransen i den moderne verden og den er definitivt også en av de mest avanserte. Panerai er den offisielle sponsoren til Luna Rossa, Challenger of Record- teamet i den 36. utgaven av America’s Cup. Modellen har en mørk grå tallskive, liten sekundviser ved kl 9 og dato ved kl 3. Denne utgaven har også en GMT-funksjon som gjør det mulig å vise enda en tidssone. Urverket i denne modellen er Panerai sitt eget. P.9010/GMT. Urverket har en gangreserve på ca. 3 dager.

242.000 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Carbotech

Skivefarge

Grå

Diameter

47

Ref.nr

PAM01039

Panerai har sin opprinnelse i Firenze, Italia i 1860 og var tidligere en leverandør av instrumenter til den italienske marinen. Dette i form av dykkerinstrumenter og dykkerur. Officine Panerais ur er en fin blanding av italiensk design, sveitsisk teknologi og lidenskapen for havet.

gå til Panerai

Overlevelses instrumenter – Solid og tøff, med uovertruffen synlighet på dypet, og et distinkt utseende. Klokkene i Submersible-kolleksjonen er profesjonelle dykkerklokker som også presenterer innovative tekniske løsninger.

Gå til Submersible

Cart Menu Button Image0
Handelkurv
  • Ingen produkter