Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. De er trofaste til sine teknikker, sine urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien. Patek Philippe er Genèves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Og som de sier – «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

Patek Philippe er unike når det kommer til det å tilby kompliserte ur til kvinner. Deres kolleksjon består av repeatere, månefaser, visning av to tidssoner og årskalendere, som er noen av de mest særpregede og verdifulle urene en kvinne kan eie. Deres kompliserte verk gir ikke bare en enestående tidstaking, men er også fylt med den raffinerte elegansen og skjønnheten som forventes av Patek Philippe.

Tekniske data:

 • Selvtrekkende, mekanisk urverk. Caliber 324 S QA LU.
 • Annual Calendar og månefaser
 • Visning av dag, dato og måned
 • Sentrert sekundviser
 • Hvit, Balinese perlemortallskive med applikerte timemarkører i gull
 • Matt, perlehvit alligatorrem med håndsydd søm
 • Urkasse i rosa gull
 • Bezel og urkasse er prydet med til sammen 347 diamanter
 • Baklokk i safirglass
 • Vanntett til 30 m
 • Diameter på urkassen er 38 mm

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg, eller besøk www.patek.com

Kontakt oss

Diameter

0

Vanntetthet

Ikke vanntett

Type

Armbåndsur, dame

Ref.nr

4948R-001

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Patek Philippe Complications er mekaniske klokke som utover å fortelle tiden og dato tilbyr komplikasjoner som er nyttige i daglige situasjoner, som for eksempel årlige kalendere, to tidssoner og verdenstid.

gå til Complications

Vår forretning i Karl Johansgate 31 er Norges eneste forhandler av Patek Philippe. Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. De er trofaste til sine teknikker, sine urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien. Patek Philippe er Genèves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Og som de sier – «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

Gå til Patek Philippe