Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. De er trofaste til sine teknikker, sine urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien. Patek Philippe er Genèves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Og som de sier – «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

A supreme test of ingenuity – En «komplikasjon» er noe et mekanisk ur kan utover det å fortelle tiden og en enkel dato. Patek Philippe opprettholder en tradisjon i deres komplikasjoner som er nyttige i dagligdagse situasjoner, for eksempel kalendere, to tidssoner og verdenstid. Hos Patek Philippe nyter de en enestående ekspertise i sin kunnskap og praktisering av dette høydepunktet innen urmakerkunst.

Tekniske data:

  • Mekanisk, manuelt opptrekksverk, caliber CH 29-535 PS
  • Kronograf
  • Sølv opaline tallskive med applikerte timemarkører i gull
  • Blank, sjokoladebrun alligatorrem med håndsydd søm
  • Foldespenne
  • Baklokk i safirglass
  • Vanntett til 30 m
  • Urkasse i rosa gull
  • Diameter på urkassen er 39,4 mm

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg, eller besøk www.patek.com

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, herre

Materiale

Rosa gull

Urverk

Mekanisk

Diameter

39,4

Skivefarge

Sølv

Ref.nr

5170R-001

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Patek Philippe Complications er mekaniske klokke som utover å fortelle tiden og dato tilbyr komplikasjoner som er nyttige i daglige situasjoner, som for eksempel årlige kalendere, to tidssoner og verdenstid.

gå til Complications

Vår forretning i Karl Johansgate 31 er Norges eneste forhandler av Patek Philippe. Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. De er trofaste til sine teknikker, sine urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien. Patek Philippe er Genèves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Og som de sier – «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

Gå til Patek Philippe