Om produktet

Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. De er trofaste til sine teknikker, sine urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien. Patek Philippe er Genèves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Og som de sier – «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

Twenty~4-kolleksjonen ble lansert i 1999 som en moderne tolkning av Gondolo. Den på laget til den raffinerte, aktive kvinnen som søker et ur som reflekterer hennes stil og kan brukes til alle anledninger. Hver modell reflekterer perfeksjon innen håndverket, og den buede silhuetten av kassen er et kjærtegn for det feminine håndleddet. Modellene kommer både i stål og i gull, med diamanter og med forskjellige farger på tallskiven – så her kan du enkelt finne din favoritt!

Tekniske data:

  • Quartz verk, caliber E15
  • Twenty~4 medium
  • Kassen er besatt med 36 diamanter (~0,45 karat)
  • Tallskiven er «eternal Grey», diamantindekser og applikerte romertall i gull
  • Vanntett til 30 m
  • Lenke og kasse i stål
  • Foldespenne
  • Dimensjonene på urkassen er 25 x 30 mm

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg, eller besøk www.patek.com

Kontakt oss

Produkt Skivefarge

Grå

Produkt Diameter

30

Produkt Vanntetthet

Vannbeskyttet

Produkt Materiale

Stål

Produkt Urverk

Quartz

Produkt Serie

Twenty~4

Produkt Type

Armbåndsur, dame

Produkt Merke

Patek Philippe

Ref.nr

4910/10A-010

Vår forretning i Karl Johansgate 31 er Norges eneste forhandler av Patek Philippe. Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres historie er en del av Geneves store urmakertradisjon. Dette er en historie om en unik arv, en kombinasjon av erfaring, oppfinnsomhet og lidenskap, som selskapet virkelig ivaretar. De er trofaste til sine teknikker, sine urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien. Patek Philippe er Genèves eldste uavhengige, familieeide urprodusent, noe som gjør at de kan gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne, samtidig som de følger sin langsiktige tradisjon. Og som de sier – «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

gå til Patek Philippe

Patek Philippe damenes Twenty ~ 4®, ble lansert i 1999, og er en moderne tolkning av Gondolo klokkeverk . Den ble laget for en raffinert, aktiv kvinne som i dag som søker en klokke som reflekterer hennes stil og som kan brukes til alle anledninger. Hver modell reflekterer perfeksjon i håndverk, og den buede silhuetten av urverket gir et kjærtegn for det feminine håndleddet.

Gå til Twenty~4