Patek Philippe

Twenty~4
Twenty~4 Automatic

Om produktet

Twenty~4-kolleksjonen ble først lansert i 1999 som en moderne tolkning av Gondolo. Den på laget til den raffinerte, aktive kvinnen som søker et ur som reflekterer hennes stil og kan brukes til alle anledninger. Hver modell reflekterer perfeksjon innen håndverket, og den buede silhuetten av kassen er et kjærtegn for det feminine håndleddet. Modellene kommer både i stål og i gull, med diamanter og med forskjellige farger på tallskiven – så her kan du enkelt finne din favoritt!

Nå lanseres Twenty~4-kolleksjonen med rund urkasse og automatisk urverk. Urverket er synlig gjennom baklokket i safirglass.

Tekniske data:

  • Automatisk, Caliber 324 S C
  • Kassen er besatt med 160 diamanter (~0,77 karat)
  • Tallskiven er brun, sunburst med applikerte tall i gull og selvlysende coating
  • Vanntett til 30 m
  • Lenke og kasse rose gull
  • Foldespenne
  • Urkassen måler 36mm

Dette varemerket tillater ikke salg direkte i nettbutikk. Ved interesse, vennligst kontakt oss slik at vi kan tilpasse en løsning for deg, eller besøk www.patek.com

Kontakt oss

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Automatisk

Materiale

Rosa gull

Skivefarge

Brun

Diameter

36

Vanntetthet

Ikke vanntett

Kassemateriale

Gull

Kolleksjon

Twenty~4

Ref.nr

7300/1200R-001

Vår forretning i Karl Johansgate 31, er Norges eneste forhandler av Patek Philippe. Patek Philippe ble grunnlagt i 1839 og deres unike historie og arv, er uadskillelig knyttet til Genèves store urmakertradisjon.

Som Genèves eldste, uavhengige, familieeide urprodusent, har de friheten til å kunne gå sine egne veier og kontrollere sin skjebne. Samtidig som de er trofaste til sine teknikker, urmakere og håndverkere. Deres kunster lever i perfekt harmoni med den mest avanserte teknologien.

Deres rike arv er både deres kvalitetsstempel og perspektiv, som de selv sier det; «You never actually own a Patek Philippe. You merely look after it for the next generation».

gå til Patek Philippe

Patek Philippe Twenty ~ 4®, ble lansert i 1999, og er en moderne tolkning av Gondolo linjen. Den er skapt for en aktiv kvinne som søker en klokke som kan brukes til alle anledninger og som reflekterer hennes raffinerte stil.

Gå til Twenty~4

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter