Raymond Weil

Parsifal
Chronograph

Om produktet

Denne kronografen i stål måler 41 mm, en sølvfarget tallskive og sitter på en sort skinnrem. Uret har datovisning mellom klokken 4 og 5, ripefritt safirglass, er vanntett til 100 m og har et automatisk urverk.

32.990 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Mekanisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

41,4

Ref.nr

7260-ST-00659

Kundefordeler

Som kunde hos Urmaker Bjerke får du en rekke fordeler.

Les mer

Bestilling & betaling

Når vi mottar din bestilling vil vi bekrefte ordren og du mottar en ordrebekreftelse.

Les mer

Levering & frakt

Normalt vil du motta varen 1-7 virkedager etter at vi har mottatt bestillingen.

Les mer

Bytte & retur

Du kan enkelt returnere varen til oss.

Les mer

Med sin ikoniske kolleksjon Parsifal, for kvinner og menn, tok Raymond Weil et nytt steg inn i den sveitsiske luksusurmakerbransjen på 90-tallet. Parsifal er en original blanding av komplikasjoner, edle materialer, grundige finishering og nyskapende design. Denne ikoniske samlingen ble gjenskapt i 2010, 20 år etter den offisielle lanseringen, for å vise Raymond Weils dype tilknytning til sine røtter og sitt ønske om å bevare tradisjonen som en kilde til inspirasjon.

gå til Parsifal

Raymond Weil har alltid forsøkt å oppnå urmakeri på et høyt nivå og bruker sin kunnskap og kompetanse for å møte forutsetningene for det ettertraktede sveitsiske. Mens denne kunnskapen og lidenskapen har blitt overlevert fra generasjon til generasjon i familien, gjelder det også kjærligheten til musikk! Musikk har alltid vært en viktig del av Raymond Weils DNA.

Gå til Raymond Weil