TAG Heuer

Aquaracer
Aquaracer Nightdiver

Om produktet

Nyhet 2021- Nye TAG Heuer Aquaracer er en unik dykkerklokke og et nikk til TAG Heuers lysende tallskiver fra 80-tallet, med sin hvite selvlysende skive som forandrer klokkens uttrykk i mørket. Med sort gummireim og DLC kasse mot hvite Super-Luminova® detaljer og safirglass, er klokken fullstendig lesbar i både dagslys og i mørket under vann. Gummireimen med DLC spenne tillater fine justeringer, som bidrar til god komfort.

Klokken i stål og karbon måler 43 mm, og har en dreibar bezel i keramikk og krone i stål, som sikrer vanntetthet til 300m. Urverket er automatisk (Calibre 5 Automatic) med en gangreserve på ca. 38 timer.

48.600 kr

Kolleksjon

Aquaracer

Materielllenkerem

Rem

Kaliber

Calibre 5

Glass

Safir

Garanti

2 år

Gangreserve

38

Baklokk

Lukket

Kassemateriale

Annet

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Diameter

43

Skivefarge

Hvit

Materiale

Annet

Urverk

Automatisk

Type

Armbåndsur, herre

Spenne

Foldespenne

Ref.nr

WBP201D.FT6197

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter