TAG Heuer

Aquaracer
300m Automatic

Om produktet

Denne flotte klokken er utstyrt med en stålkasse i 41mm som kombinerer en finbørstet og blankpolert utførelse. Uret har en «glødende» blå skive og en nydelig 18K gullbelagt dreibar (enveis) bezel. Uret har også matchene visere og markører i gull. Klokken er utstyrt med et selvtrekkende urverk som har en gangreserve på ca. 38 timer.

Tidløs eleganse, øyeblikkelig gjenkjennelig.

35.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Gold plated/steel

Skivefarge

Blå

Diameter

41

Ref.nr

WBD2120.BB0930

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter