TAG Heuer

Aquaracer
TAG Heuer Aquaracer

Om produktet

Nyhet 2021

Nye TAG Heuer Aquaracer drives av Calibre 5, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. En slankere 43 mm kasse som kombinerer både børstet og polert stål. Tallskiven er sølvfarget, med gule og selvlysende detaljer, samt datovisning ved kl 6. Bezelen er i keramikk og den nye slanke kassen, samt lenken som blir smalere mot låsen gjør at modellen er godt egnet for en hver prestasjon. Modellen har et robust utseende, et ikonisk design og er vanntett til 300m.

 

41.300 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

43

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Baklokk

Lukket

Gangreserve

38

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

Calibre 5

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

WBP201C.BA0632

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter