TAG Heuer

Aquaracer
TAG Heuer Aquaracer

Om produktet

Nyhet 2021

Nye TAG Heuer Aquaracer drives av Calibre 5, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. Denne modellen måler 36 mm og har en sølvfarget tallskive med bølgemønster og datovisning ved kl 6. Bezelen er i keramikk og den nye slanke kassen, samt lenken som blir smalere mot låsen gjør at modellen er godt egnet for en hver prestasjon. Modellen er allsidig, svært komfortabel og vanntett til 300m.

31.850 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Stål

Skivefarge

Sølv

Diameter

36

Ref.nr

WBP231C.BA0626

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter