TAG Heuer

Aquaracer
Aquaracer Lady

Om produktet

Denne modellen i Aquaracer-serien har en blå tallskive med timemarkører i gult gull og datovisning kl 3. Urkassen måler 32mm og bezelen, samt krone er belagt med 18k gult gull. Modellen leveres på en matchende lenke i belagt gult gull og stål. Uret er vanntett til 300 meter og har et quartz-verk.

32.200 kr

Type

Armbåndsur, dame

Urverk

Quartz

Materiale

Forgylt/Stål

Skivefarge

Blå

Diameter

32

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Kassemateriale

Forgylt/Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Baklokk

Lukket

Garanti

2 år

Glass

Safir

Materielllenkerem

Lenke

Ref.nr

WBD1325.BB0320

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter