TAG Heuer

Aquaracer
TAG Heuer Aquaracer

Om produktet

Nyhet 2021

Nye TAG Heuer Aquaracer drives av Calibre 5, et automatisk urverk med en gangreserve på ca. 38 timer. En slankere 43 mm kasse som kombinerer både børstet og polert stål. Tallskiven er blå, med gule og selvlysende detaljer, samt datovisning ved kl 6. Bezelen er i keramikk. Modellen, som presenteres på en blå gummirem, har et robust utseende, et ikonisk design og er vanntett til 300m.

38.900 kr

Diameter

43

Materiale

Stål

Skivefarge

Blå

Urverk

Automatisk

Vanntetthet

30+ bar/300+ m

Baklokk

Lukket

Gangreserve

38

Garanti

2 år

Glass

Safir

Kaliber

Calibre 5

Kassemateriale

Stål

Kolleksjon

Aquaracer

Materielllenkerem

Rem

Spenne

Foldespenne

Ref.nr

WBP201B.FT6198

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter