TAG Heuer

Aquaracer
Aquaracer X Bamford

Om produktet

TAG Heuer og det kjente britiske personaliseringshuset Bamford Watch Department har for andre gang samarbeidet for å designe en spesiell limitert modell. Denne gangen, en Aquaracer.

Man ser tydelig Bamford sin gjenkjennelige stil med modellens elegante sorte tallskive, hvor det også står skrevet Bamford ved klokken 6. Visere, tallskive og bezel har oransje detaljer. Urkassen måler 43 mm og bezelen har en dykkerskala. Modellen er laget i titan og er svært lett. Materialet, «grade 2» titan er allergivennlig og motstandsdyktig mot korrosjon, noe som forklarer hvorfor dette er et mye brukt materiale i luftfart og produksjon av sportsutstyr. Urverket i denne modellen er automatisk og har en gangreserve på ca. 38 timer. Baklokket er gravert med “Limited one of 1,500”.

43.950 kr

Type

Armbåndsur, herre

Urverk

Automatisk

Materiale

Titan

Skivefarge

Sort

Diameter

43

Ref.nr

WAY208F.BF0638

Aquaracer – det ultimate sportsuret inspirert av det våte element. TAG Heuers Aquaracer kolleksjon hyller merkets ekspertise innen ultra presisjon. Dette er uret for den med en aktiv livsstil. Dens avanserte teknologi gjør den til en benchmark for ytelse, styrke og presisjon, samt makesløs pålitelighet, nytte og robusthet. Dette gjør det til et dykkerur for de profesjonelle. Med sitt lekre og karakteristiske design tilbyr Aquaracer uovervinnelig spirit.

gå til Aquaracer

Det sveitsiske merket har siden 1860 vært en ledende produsent av eksklusive klokker og kronografer, og har i over 150 år ledet an i utviklingen av ny teknologi. TAG Heuer har i løpet av sin halvannet århundre lange historie lansert avanserte og banebrytende nyvinninger. De har også vært spesielt aktive innen motorsport, noe som har bidratt til å presse grensene når det gjelder kreativitet og innovasjon. Det kontinuerlige fokuset på innovasjon og utvikling, kombinert med lange tradisjoner og kompromissløs kvalitet, har ført til at TAG Heuer i dag er en av verdens mest kjente og luksuriøse merkevarer.

Gå til Tag Heuer

Cart Menu Button Image0Left Menu Icon
Handelkurv
  • Ingen produkter